Ifmetall

Sök ny personal med stor träffsäkerhet!

Som arbetsgivare loggar du in i rutan till höger för att registrera in företagets lediga tjänster. Är det första gången du använder tjänsten? Klicka längst upp.

Kompetensbanken matchar era kompetenskrav mot arbetssökande som motsvarar innehållet i tjänsten. De registrerade medlemmar som därigenom svarar bäst mot de uppgivna kraven i arbetet får automatiskt information om att ni söker personal. Företaget riskerar därför inte att dränkas i ansökningar. Systemet garanterar i stället en av marknadens mest kvalificerade matchningar mellan arbetsgivare och arbetssökande.

Första gången?

Klicka här


Du som redan har inloggningsuppgifter:

Användarnamn:
Lösenord:
Problem med din inloggning?
Mejla oss på kompetensbanken@ifmetall.se
OCN SwedenKompetensbanken 4M, powered by Nordiskt Valideringsforum AB
OBS! Fredagen den 28 december kommer vi att utföra uppgradering och underhållsarbete av vår serveranläggning mellan kl. 08:00 och 17:00 - detta för att kunna erbjuda en snabbare och stabilare drift i framtiden. Av tekniska skäl kommer alla tjänster vara ur funktion under delar av tiden. Förmodligen kommer sidorna fungera delar av tiden, men vi avråder från viktigare arbeten under hela tidsperioden, då vi inte kan garantera att allt sparas. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra och hoppas på överseende.

Kundtjänst och support

E-post: kompetensbanken@ifmetall.se